Zwanger
en trainen

Gratis proefles

Zwanger?

Ben jij zwanger en wil je graag door blijven sporten, maar liever niet in een zwangerschapsklasje? Breng ons op de hoogte in een mail naar info@sportstudio79.nl. Al onze trainers hebben kennis van trainen tijdens de zwangerschap en kunnen je goed begeleiden. Daarnaast sturen we altijd een document met alle do’s en dont’s. Hiermee begin je goed voorbereid aan de trainingen.

We raden je aan om alleen mee te doen met FIT en PIT. Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen, maar voldoende uitdagend zodat jij in goede balans blijft. Daar heb je tijdens je zwangerschap profijt van! We houden rekening met het aantal maanden dat je zwanger bent. Waar nodig, maken onze trainers aanpassingen binnen de FIT en PIT lessen zodat je op jouw niveau kunt blijven sporten.

De andere trainingen (OBW, HIT, BBB, WOD, YOGA, BOOTCAMP) die wij aanbieden zijn niet geschikt voor zwangere dames en daarmee is deelname uitgesloten.

Charlotte (zie foto) sportte al voor haar zwangerschap bij Sportstudio 79. Tijdens haar zwangerschap is ze dat gewoon blijven doen. Een van de redenen dat ze bij ons is blijven sporten is dat ze haar oude sportritme hier kan blijven behouden. “Bij andere sportscholen vinden ze het vaak moeilijk om rekening te houden met een zwangerschap. Dit omdat ze zich hier niet in willen verdiepen. Ik merk dat de begeleiding hier goed is en daardoor kan ik hier prima op mijn eigen niveau blijven trainen. Het niveau ligt iets hoger dan bij speciale zwangerschapsgym en dat vind ik prettig.”

Wil je meer informatie of extra begeleiding in de vorm van een personal training? Mail dan naar info@sportstudio79.nl.