Tip-Top-Fit

Tip-Top-Fit

Bij Sportstudio 79 hebben we het Tip-Top-Fit programma ontwikkelt om jou naast de reguliere trainingen meer verdieping te geven in alles wat bij sporten komt kijken. Het programma bestaat uit workshops, metingen, evenementen en andere activiteiten die al dan niet in de Sportstudio plaatsvinden.

Alle activiteiten van het Tip-Top-Fit programma zijn in groepsverband zodat je elkaar kunt helpen en stimuleren om je persoonlijke doelen te bereiken.

Je wilt het liefst alles perfect combineren: werken, lekker en gezond eten, af en toe genieten van een biertje of wijntje én natuurlijk sporten. Het Tip-Top-Fit programma kan je daarbij helpen.

Workshops

Een top-fit-lichaam bereik je niet alleen door te sporten. Je lifestyle en voeding spelen een net zo belangrijke rol. In een aantal workshops gaan we jouw eet- en leefgewoontes aanpassen, door keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Dit betekent natuurlijk niet dat je nooit meer biertje mag drinken, maar we zoeken samen naar de juiste balans.

Metingen

Om jouw Tip-Top-Fit gevoel te bereiken is het noodzakelijk dat we een aantal fysieke en mentale metingen doen. Samen stellen we een aantal persoonlijke doelen vast en in de loop van het programma gaan we er alles aan doen om die doelen te bereiken. Door de metingen kunnen we jouw vooruitgang persoonlijke tijdens het programma goed blijven volgen.

Activiteiten

Sporten in de Sportstudio is altijd uitdagend, maar het is ook af en toe leuk om sportief bezig te zijn in een andere omgeving. Daarom organiseren we eens in de zoveel tijd een activiteit buiten de deur. Denk hierbij aan bolderen, zwemmen, trainen bij een andere gym of buiten in het park. Op deze manier brengen we variatie in ons flexibele sportschema en versterken we de band tussen trainer, sporter en medesporters.

Evenementen

Team Battles, Mudmasters, marathons, city-swims en andere sportieve evenementen grijpen we graag samen aan om de trainingen van Sportstudio 79 in praktijk te brengen.