fbpx

STUDIO’S

Het begon voor Sportstudio 79 allemaal in het hartje van Amsterdam, achter de Haarlemmerdijk, op Tussen de Bogen 79 (weet je meteen waar de naam vandaan komt). Inmiddels zijn we een paar huisnummers verhuisd én hebben we in hetzelfde complex een tweede studio geopend. Onze derde locatie, in de NDSM-buurt in Amsterdam-Noord, openden we in september dit jaar. In onze studio’s hangt een relaxte, informele sfeer waarin iedereen zich welkom moet voelen. Ook jij!

FACILITEITEN

Alle studio’s hebben een ruime sportvloer bekleed met rubbermatten waarop we alle trainingen geven. Er zijn dus geen fitnessapparaten! Voor onze oefeningen maken we alleen gebruik van lichaamsgewicht en attributen als barbells, dumbells, kettlebells of een TRX. In de studio’s zijn kleedkamers die van alle gemakken voorzien zijn, inclusief een heerlijke douche. Naast de ruime sportvloer is er een bar, waar je voor en na je training kunt ontspannen met je sportbuddies. We zijn niet zo van de dure sapjes of vage healthboosters, dus de bar heeft een kleine, betaalbare menukaart met gezonde snacks, drankjes en shakes.

STUDIO’S

Het begon voor Sportstudio 79 allemaal in het hartje van Amsterdam, achter de Haarlemmerdijk, op Tussen de Bogen 79 (weet je meteen waar de naam vandaan komt). Inmiddels zijn we een paar huisnummers verhuisd én hebben we hetzelfde complex een tweede studio geopend. Onze derde studio, in de NDSM-buurt in Amsterdam-Noord, openden we in september dit jaar. In onze studio’s hangt een relaxte, informele sfeer waarin iedereen zich welkom moet voelen. Ook jij!

FACILITEITEN

Alle studio’s hebben een ruime sportvloer bekleed met rubbermatten waarop we alle trainingen geven. Er zijn dus geen fitnessapparaten! Voor onze oefeningen maken we alleen gebruik van lichaamsgewicht en attributen als dumbells, kettlebells of een TRX. In de studio’s zijn kleedkamers die van alle gemakken voorzien zijn, inclusief een heerlijke douche. Naast de ruime sportvloer is er een bar, waar je voor en na je training kunt ontspannen met je sportbuddies. We zijn niet zo van de dure sapjes of vage healthboosters, dus de bar heeft een kleine, betaalbare menukaart met gezonde snacks, drankjes en shakes.

ONZE LOCATIES

Sportstudio Locatie Amsterdam Noord
Sportstudio Noord: Ms. Oslofjordweg 32
Sportstudio Locatie Amsterdam Centrum
Sportstudio Centrum: Tussen de Bogen 64

DE TRAINERS

Echte Sportstudio79-trainers herken je meteen: ze zijn down to earth, betrokken, weten van aanpakken en zijn altijd in voor een geintje. Ohja, en ze staan stuk voor stuk prachtig op de foto!

DE TRAINERS

Echte Sportstudio79-trainers herken je meteen: ze zijn down to earth, betrokken, weten van aanpakken en zijn altijd in voor een geintje. Ohja, en ze staan stuk voor stuk prachtig op de foto!

Sportstudio 79 Trainer Pim
Sportstudio 79 Trainer Caroline
Sportstudio 79 Trainer Wouter
Sportstudio 79 Trainer Bob
Sportstudio 79 Trainer Melissa
Sportstudio 79 Trainer Thijs
Thomas
Kim
Sportstudio 79 Trainer Laura

WERKEN BIJ

WERKEN BIJ

Aan de slag bij Sportstudio79? Op deze pagina houden we de openstaande vacatures bij.