STUDIO 1

STUDIO 2

Studio

Sportstudio 79 is gelegen in het hartje van Amsterdam, achter de Haarlemmerdijk en heeft 2 studio’s in hetzelfde complex. De Sportstudio’s zijn stijlvolle ruimtes en beschikken over een ruime sportvloer met allerlei hoogwaardige trainingsattributen, kleedkamers met douches én een relaxte bar. Het is dus geen sportschool met fitnessapparaten, spiegels en ego’s.

Sportvloer

De ruime sportvloer is bekleed met speciale gerecyclede rubberen matten en is in drieën gedeeld. Het grootste gedeelte van de vloer is open waar de SGT’s, en yogalessen worden gegeven. Aan beide lange zijdes van de sportvloer zijn squat posities voor de SGT PIT lessen. In studio 1 sporten we met maximaal 20 personen tegelijk en in studio 2 met maximaal 12.

Kleedkamers

Achterin de studio 1 bevinden zich twee kleedkamers. Een heren- en een dameskleedkamer elk uitgerust met twee douches en van alle gemakken voorzien. In studio 2 hebben we 2 éénpersoonskleedkamers waar je om kan kleden voor en na de les. 

Bar

Sportstudio 79 heeft naast een ruime sportvloer ook een relaxte bar, waar je voor en na de training kunt ontspannen met je medesporters. De bar heeft een kleine menukaart met een aantal gezonde snacks en drankjes die daar genuttigd kunnen worden. Denk aan proteïne shakes, fruit en een granola-ontbijtje. Ook kun je er een versgemalen kop koffie krijgen.

Studio 1 & 2

Studio 1 is gelegen op het adres: Tussen de bogen 64, 1013 JB te Amsterdam.
Studio 2 is gelegen op het adres: Tussen de bogen 38, 1013 JB te Amsterdam.