STUDIO 1

Sportvloer

Krachthonk

Bar & lounge

STUDIO 2

STUDIO 2

Studio

Sportstudio 79 is gelegen in het hartje van Amsterdam, achter de Haarlemmerdijk. De Sportstudio is een volwaardige sportschool dat beschikt over een ruime sportvloer met allerlei trainingsattributen, kleedkamers met douches én een relaxte bar met lounge. Het is dus geen sportschool met fitnessapparaten, spiegels en ego’s.

Sportvloer

De ruime sportvloer van de Sportstudio, bekleed met speciale gerecyclede rubberen matten, is in drieën gedeeld. Het grootste gedeelte van de vloer is waar de SGT’s, kickboks- en yogalessen worden gegeven. Daarnaast is er een krachthonk voor de SGT PIT lessen en er hangen 4 bokszakken aan de muur voor de kickbokslessen. In totaal is er ruimte om met ongeveer 16-20 personen tegelijk te trainen.

Kleedkamers

Achterin de Sportstudio bevinden zich twee kleedkamers. Een heren en een dames kleedkamer elk uitgerust met twee douches en van alle gemakken voorzien.

Bar & lounge

Sportstudio 79 heeft naast een ruime sportvloer ook een relaxte bar met lounge, waar je voor en na de training kunt ontspannen met je medesporters. De bar heeft een kleine menukaart met een aantal gezonde snacks en drankjes die daar genuttigd kunnen worden. Denk aan proteïne shakes, fruit en een granola-ontbijtje. Ook kun je er een versgemalen kop koffie krijgen. De bar en lounge zijn ontworpen door Bastiaan Tolhuijs van tolhuijs.nl, hij is ook één van de fanatieke sporters van Sportstudio 79.

Studio 1 & 2 

Vlakbij Studio 1 op nummer 64, houden wij kantoor in Studio 2 op Tussen de Bogen 38. Deze ruimte beschikt ook over een sportvloer, trainingsattributen en een kleedruimte. Hier bieden we kleine groepslessen aan tot maximaal 14 personen. Voor Personal Training en metingen kun je hier ook terecht op afspraak en er worden regelmatig workshops gegeven.