Personal Training

Personal training

Bij Sportstudio 79 vinden wij een persoonlijke benadering heel belangrijk. Om jou nog beter op jouw individuele niveau te kunnen begeleiden bieden we daarom ook personal training aan in twee vormen: Personal Training (PT) en Personal Group Training (PGT). Deze trainingen zijn ideaal als je behoefte hebt aan gerichter advies en extra begeleiding. Je kunt hiervoor een afspraak maken door een mail te sturen naar info@sportstudio79.nl met daarin jouw wensen.

Personal Training | PT

Met Personal Training (PT) bereik je één-op-één met de trainer sneller en effectiever jouw doel. Jouw specifieke wensen en doelen zijn bekend bij de trainer en gedurende het hele traject zal je intensief begeleid worden om tot een gewenst eindresultaat te komen.

Intake

Aan het begin van het traject stellen we samen een aantal persoonlijke doelen vast tijdens een intakegesprek. We bepalen de baseline, meten het vetpercentage, de omvang, BMI, de bloeddruk en de hartslag. Tijdens dit gesprek bepalen we de duur van het traject en krijg je een gericht trainingsschema met daarin de frequentie, focus en een advies over gewichtgebruik.

In de loop van het programma gaan we er alles aan doen om de vastgestelde doelen te bereiken. Door de tussentijdse metingen kunnen we jouw vooruitgang tijdens het programma goed blijven volgen en waar nodig adviseren. Het traject wordt altijd afgesloten met een eindevaluatie om te zien of jouw doelen bereikt zijn.

De training

Een Personal Training afspraak duurt 60 minuten. De training is opgedeeld in een warming up waarin we stretchen en activerende oefeningen doen. De hoofdtraining zelf duurt 40 minuten. Hier gaan we in op een specifieke hulpvraag, trainen we het hele lichaam en doen we een conditieknaller als uitsmijter. Onder het genot van een shake, maken we een nieuwe afspraak!

Prijzen
  • Personal training (PT): €65,-
  • Pakket van 5 PT’s (€60 p.s.): €300,-
  • Pakket van 10 PT’s (€55 p.s.): €550,-
  • Pakket van 20 PT’s (€50 p.s.): €1.000,-

 

Personal Group Training | PGT

Behoefte aan gerichter advies en samen met vrienden of familie een specifiek gezamenlijk doel bereiken? Met het traject van Personal Group Training kun je de kosten van Personal Training delen. Deze groep kan bestaan uit maximaal 6 personen.

Intake

In de startfase van de Personal Group Training wordt het gezamenlijke doel besproken en eventuele blessures worden doorgenomen. Ook hier bepalen we de baseline, meten we het vetpercentage, de omvang, BMI, de bloeddruk en de hartslag. Tijdens dit gesprek bepalen we de duur van het traject en plannen we alvast de trainingen in. Hierin nemen we meteen tussentijdse metingen en de eindevaluatie mee.

De training

Net als bij PT duurt een Personal Group Training 60 minuten. Met jouw groep heb je een volledige training inclusief warming up en de shake is bij de prijs inbegrepen.

Prijzen
  • PGT met 2 personen: €35,- p.p.
  • PGT met 3 personen: €26,50 p.p.
  • PGT met 4 personen: €21,50 p.p.
  • PGT met 5 personen: €17,50 p.p.
  • PGT met 6 personen: €15,- p.p.

 

Met PT en PGT bieden wij jou alles om jouw persoonlijke doelen te bereiken! Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@sportstudio79.nl met daarin jouw wensen.

Personal Trainer Wouter