ONLINE

Welkom bij de online studio van Sportstudio 79. Tijdens de lockdown in maart hebben wij onze online studio opgetuigd. Deze staat nu standby, voor het geval we door het coronavirus tijdelijk dicht moeten. Momenteel wordt de online studio wel voor bedrijfstraining gebruikt.

 ONLINE TRAININGEN

In onze online studio volg je dagelijks live de FIT, HIT, PIT en Yoga. Daarnaast kan je opgenomen trainingen terug kijken op jouw gewenste moment. Zie hier ons volledige rooster. Je kan de lessen meedoen met een abonnement, rittenkaart of weekpas. Word lid en koop je product in onze shop al vanaf €16,95 p.w.

 TOPFIT @ HOME

Naast het reguliere rooster hebben we het TOPFIT @ HOME programma. Dit programma is voor de sporter met een doel, die deze periode ziet als uitgelezen kans om intensief thuis te trainen. Tijdens dit vierweekse trainingsprogramma sport je 3 keer per week in een vaste kleine groep van maximaal 12 deelnemers. We starten het traject met een kick-off om je goed voor te bereiden en een fysieke test. Na 4 weken sluiten we af met dezelfde test om je progressie zichtbaar te maken. Bekijk onze agenda voor het eerstvolgende instroom moment.

 BEDRIJFSTRAINING

Natuurlijk zijn wij er ook voor bedrijven! Zitten jouw medewerkers thuis en wil je graag een leuke sportieve activiteit (30 tot 60 minuten) organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen sporten verbindt, geeft positieve energie, verbetert de gezondheid. Bovendien zorgt het ervoor dat jij jouw team iets extra’s biedt. Wij trainen graag jouw team op een vast moment in de week of eenmalig aansluitend op de online teamborrel. Wil je meer weten? Neem dan contact op via caroline@sportstudio79.nl .